Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding  

Vierdaagse Nijmegen

W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen  2020

 

W.V.N. en de alternatieve 4daagse van Nijmegen  2020

 

Dit jaar geen wandelaars  van W.V.N. en andere lopers uit (voorheen) Maasdonk  die deel gaan nemen aan de vierdaagse van Nijmegen. Zoals bekend gaat dit festijn dit jaar door alle corona maatregelen helaas niet door.

Dus dit jaar geen verzorging in nauwe samenwerking met onze sponsors, CAFETARIA CATERING THEO & MARINA DIRKS, CAFÉ KERKZICHT EN BAKKERIJ VAN ROOSMALEN.

 

Maar zoals jullie misschien wel gehoord/gelezen hebben komt er een alternatieve 4 daagse in de week van 21 t/m 24 juli. De afstanden zijn 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag en je vertrekt vanaf je eigen start-/woonplaats.  Hier willen wij als WVN uiteraard aandacht aan schenken. Het zou mooi zijn als er door een groot aantal leden en uiteraard ook niet leden uit voormalig Maasdonk aan deze alternatieve 4 daagse wordt deelgenomen.

 

Wij zouden het leuk vinden om deze 4 daagse, met uiteraard gladiolen,  af te sluiten (bij voldoende belangstelling) op vrijdagmiddag 24 juli bij café Kerkzicht in Nuland.

 

Mocht je hier belangstelling voor hebben en deelnemen aan deze unieke gratis tocht dan horen we dit graag voor 5 juli via een mailtje naar .

Voor alle duidelijkheid er is geen verzorging onderweg door WVN maar we hebben wel een aantal routes beschikbaar die op verzoek via de mail toegezonden worden.

Voor meer informatie zie www.wandel.nl/alternatieve-vierdaagse.

 

Wij hopen op een grote deelname en wensen iedereen ontzettend veel wandelplezier, mooi wandelweer en heel veel succes. En uiteraard een goede gezondheid.                                                                       

                                                                                                         

Bestuur W.V.N.

                                                                                 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------