Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding  

Vierdaagse Nijmegen

W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen  2019

4-6-19 

Ook dit jaar zullen er naar wij hopen weer een groot aantal wandelaars  van W.V.N. en andere lopers uit (voorheen) Maasdonk  deelnemen aan de vierdaagse van Nijmegen. Dit jaar wordt er gelopen van 16 t/m 19 juli.

Wij zorgen net als in voorgaande jaren in nauwe samenwerking met onze trouwe sponsors, CAFETARIA CATERING THEO & MARINA DIRKS, CAFÉ KERKZICHT EN BAKKERIJ VAN ROOSMALEN, voor een rust/verzorgingspost op alle dagen tijdens dit bijzondere evenement.

Deze verzorgingsposten met masseurs, blarenprikkers, verzorgers en een eigen dixie zijn in de volgende plaatsen:  net voor Elst, in de polder na Wijchen , net voor Groesbeek (alleen 30 kilometerlopers) en in Malden.

In Malden kun je eventueel als wandelaar op elkaar wachten zodat je samen de intocht op de Via Gladiola in Nijmegen kunt beleven.

 

De kaarten voor de verzorging zijn voor wandelaars uit Nuland, Geffen en Vinkel tegen contante betaling te verkrijgen bij:

Fam. vd Akker, Vladerackenstraat 15 te Nuland op 1 en 2 juli tussen 19.00 en 20.00 uur.  (leden W.V.N. betalen 2,50 euro per dag en niet leden 5 euro)

 

Bij voldoende belangstelling hebben we op vrijdagavond weer een “blarenbal met buffet” bij café Kerkzicht. 

 

Tijdens dit blarenbal of tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering  zal iedereen die lid is van W.V.N. en die voor de 5de, de 10de enz.  keer de Nijmeegse of een andere vierdaagse heeft volbracht in de bloemetjes worden gezet.

 

Wij wensen iedereen ontzettend veel wandelplezier en heel veel succes. Graag tot ziens tijdens deze en of 1 van  de andere 4-daagsen in bijvoorbeeld Apeldoorn,  Valkenburg of tijdens een andere activiteit van W.V.N.

                                                                                 

                                                                                                          Bestuur W.V.N.

===========================================================================================================

De rustposten van de WvNuland tijdens de 4daagse van Nijmegen zijn op de volgende plaatsen:

dag 1: 16-07-2019:  Valburgseweg 129, Elst
dag 2: 17-07-2019:  Wilhelminalaan 83, Beuningen
dag 3: 18-07-2019:  terrein Gilde st. Antonius, Groesbeekseweg (Biesselt), Mook   alleen voor de 30km wandelaars!
dag 4
: 19-07-2019:  Rijksweg 148, Malden

                                                                                 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------